Rodoma 13–24 iš 26
-
Padažas su alyvuogėmis (BRUSCHETTA ALLE OLIVE)
Padažas su alyvuogėmis iš kubeliais pjaustytų itališkų pomidorų, česnako, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus ir raudonėlio, pridedant juodųjų Riviera alyvuogių be kauliukų, puikiai tinka skrebučiams arba makaronams pagardinti.
-
Pomidorų ir grybų padažas / Sugo ai Funghi Porcini 180g
Pomidorų ir grybų padažas. Sudėtyje Itališki pomidorai, grybai, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, svogūnai, cukrus, druska, česnakai. Šis padažas idealiai tinka su makaronais, gnocchi ir polenta ar su brusketomis kaip užtepėlė.
-
Pomidorų padažas su saldžiosiomis paprikomis 290g
Pomidorų padažas su saldžiosiomis paprikomis padažams, troškiniams, sriuboms. Sudėtyje pomidorai, saldžioji paprika, svogūnai, ypač tyras alyvuogių aliejus, kaparėliai acte, ančiuviai, druska, kedro riešutai, petražolės, cukrus, česnakai, juodieji pipirai.
-
Sepijų padažas / SUGO AL NERO DI SEPPIA 180g
Sepijų padažas tinka su makaronais, troškiniais, sriubomis. Pagamintas iš aukštos kokybės ingredientų pagal senovinį Toskanos receptą. Į sepijų padažo sudėtį įeina svogūnai, ypač tyras alyvuogių aliejus, baltasis vynas, druska, sepijų rašalas, žolelės, prieskoniai.