Rodoma 1–12 iš 25
-
Arabbiata padažas / Sugo Arrabbiata 180g
Arabbiata padažas puikiai tinka kaip užtepėlė su skrebučiais, krekeriais, brusketomis, prie makaronų, troškinių ir sriubų. Sudėtyje Itališki pomidorai, svogūnai, itališki čili pipirai, pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, morkos, druska, cukrus, česnakai.
-
Aštri pomidorų Brusketa / BRUSCHETTA PICCANTE 290g
Aštri pomidorų Brusketa padažams, troškiniams, sriuboms, picoms, kuriu sudėtyje yra pomidorai, svogūnai, ypač tyras alyvuogių aliejus, salierai, pomidorų pasta, druska, bazilikai, petražolės, cukrus, česnakai, aštrūs pipirai, juodieji pipirai.
-
Bolognese padažas / Ragù alla bolognese 280g
Bolognese padažas yra vienas populiariausių Italijos padažų su Pjemonto regiono jautiena. Sudėtis: Itališki pomidorai, Pjemonto jautiena, Piemonte Barbera DOC raudonasis vynas, svogūnai, pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, morkos, cukrus, druska, aromatinės žolelės, česnakai.
-
Fazano Ragu / Ragù DI FAGIANO 180g
Fazano Ragu 180g. puikiai tinka prie makaronų. Fazano Ragu pagamintas iš aukštos kokybės ingredientų pagal senovinį Toskanos receptą, kurio sudėtyje yra Fazano mėsa, pomidorai, svogūnai, ypač tyras alyvuogių aliejus, pomidorų pasta, salierai, druska, baltas vynas, spirituotas vynas, česnakai, pipirai, šalavijas, rozmarinas.
-
Padažas su alyvuogėmis (BRUSCHETTA ALLE OLIVE)
Padažas su alyvuogėmis iš kubeliais pjaustytų itališkų pomidorų, česnako, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus ir raudonėlio, pridedant juodųjų Riviera alyvuogių be kauliukų, puikiai tinka skrebučiams arba makaronams pagardinti.