Antienos Ragu puikiai tinka prie makaronų, ypač prie ,,pappardelle” ir ,,tagliatelle” rūšių. Antienos Ragu pagamintas pagal senovinį Toskanos receptą. Šie Antienos Ragu padažai yra naudojami daugelyje Italijos restoranų.
Neprilygstamo skonio laukinio kiškio Ragu puikiai tinka prie makaronų. Ragu pagamintas iš aukštos kokybės ingredientų pagal senovinį Toskanos receptą. Šie padažai yra naudojami daugelyje Italijos restoranų.
Pomidorų minkštimas su bazilikais. Šis pomidorų minkštimas tinka padažams ruošti, troškiniams, sriuboms į kurio sudėtį įeina Itališki pomidorai, druska ir bazilikai,
Riešutų padažas puikiai tinka prie įvairių makaronų. Galima naudoti kaip užtepėlę ir kaip padažą kurio sudėtyje yra alyvuogių aliejus ir graikiniai riešutai.