Aprašymas
Žaliasis padažas / Bagnet verd 180g
Žaliasis padažas su šviežiomis petražolėmis ir pipirais, tipiškas Pjemonto receptas. Jis puikiai dera su mėsa, keptu maistu ir sūriu. Galima naudoti kaip užtepėlę.
Sudėtis: Itališkos paprikos, petražolės 34%, ančiuviai 5%, alyvuogių aliejus, cukrus, česnakai, vyno actas, trinta duona (kvietiniai miltai 0 tipo, raugas), druska.
Maistinė vertė 100g : energetinė vertė 723 kJ 175 kcal, riebalų 15,2g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,2g, angliavandenių 5,3g iš kurių cukraus 4,0g, skaidulų 3,3g, baltymų 2,6g, druska 3,1g.
Gamintojas: Riolfi Sapori
Riolfi Sapori – tai šeimos verslas, esantis Italijoje Pjemonto regione, kuris yra perduodamas jau trims kartoms. Riolfi gaminiai sukurti iš šeimos receptų, ir gaminami nuo 1985 metų. Naudoja tik atrinktas žaliavas, o Riolfi produktai gaminami siekiant išlaikyti daržovių konsistenciją, skonį ir aromatus be dirbtinių priedų ir konservantų.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.