Aprašymas
Alyvuogių užtepėlė / Patè di olive
Puikiai tinka kaip užtepėlė su skrebučiais, krekeriais, brusketomis. Tinka padažų ruošimui.
Sudėtis: Juodosios alyvuogės 94%, alyvuogių aliejus, druska, aromatinės žolelės, vyno actas.
Rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: pieno rūgštis ir citrinų rūgštis.
Maistinė vertė 100g : energetinė vertė 915 kJ 223 kcal, riebalų 22,2g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,9g, angliavandenių 1,3g iš kurių cukraus 1,2g, skaidulų 6g, baltymų 1,4g, druska 3,6g.
Gamintojas: Riolfi Sapori
Riolfi Sapori – tai šeimos verslas, esantis Italijoje Pjemonto regione, kuris yra perduodamas jau trims kartoms. Riolfi gaminiai sukurti iš šeimos receptų, ir gaminami nuo 1985 metų. Naudoja tik atrinktas žaliavas, o Riolfi produktai gaminami siekiant išlaikyti daržovių konsistenciją, skonį ir aromatus be dirbtinių priedų ir konservantų.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.