Aprašymas
Kietųjų kviečių ekologiški makaronai Farro – Rigatini 500g
Puikios tekstūros ir skonio makaronai dera su įvairiais padažais.
Sudėtis: Ekologiški Emmer kvietiniai miltai, vanduo.
Paruošimo būdas: virti 10 min.
Gamintojas: Monograno Felicetti.
Maistinė vertė 100g.: energetinė vertė: 1491 Kj / 352 Kcal, riebalų 2 g, iš kurių sočiųjų riebalų 0,3 g, angliavandenių 69 g, iš kurių cukrų 2 g, maistinių skaidulų 5 g, baltymų 12 g, druskos 0,005g.
Aukščiausios kokybės makaronai, pagaminti iš vienos rūšies grūdų. „Matt“, „Khorasan KAMUT®“, „Farro“ ir „Il Cappelli“ yra aukščiausios kokybės rūšys, kurias meistriškai atskleidžia makaronų gamintojas. Jie suteikia aromatų bei skonių harmonijos, emocijų.
Virdami šie makaronai skleidžia ryškų šviežių lazdyno riešutų ir ant grotelių keptų baklažanų kvapą. Jie turi tvirtą ir šiek tiek traškią tekstūrą, primenančią duonos plutą, sodrią žemės riešutų sviesto skonį.
Per keturias makaronų gamybos kartas Felicetti sukūrė tobulus ,,al dente” makaronus. Niekada neperverda, neprilimpa. Naudojamas „Michelin“ žvaigždute pažymėtų restoranų visoje Italijoje ir pasaulyje, „Monograno Felicetti“ turi reputaciją kaip vienas geriausių Italijos makaronų gamintojas. Išskirtiniai šių makaronų prekės ženklai yra jų skonis ir tai, kad jie išlieka „al dente“.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.