Naminis pesto pada┼żas

­čî▒Naminis pesto pada┼żas i┼ísiskiria savo stipriu ┼ívie┼żio baziliko aromatu, ┼ívie┼żio ─Źesnako skoniu ir j─» galite daryti kaip tik Jums patinka!

­čî▒┼á─» pada┼ż─ů galite panaudoti daugyb─Śje patiekal┼│! Tobulai tinka su makaronais, ant brusket┼│, su gnocchi, salotomis ir daug kit┼│ÔŁĄ´ŞĆ

­čî▒Galite d─Śti kokius norite rie┼íutus (a┼í ┼í─» karta ekspermentavau su anakard┼żiais), ta─Źiau J┼źs galite d─Śti pagal tradicin─» recepta naudojamus kedro rie┼íutus, arba i┼íbandyti jei m─Śgstate su graikiniais rie┼íutais. Ekspermentuokite su skoniais ir atraskite savo m─Śgstamiausi─ů ­čśŹ

pesto

 

­čĹçMano receptas­čĹç

­čî▒─îesnako 2 skiltel─Śs
­čî▒┼ávie┼żio baziliko dvi saujos didel─Śs
­čî▒Pipir┼│ ir druskos
­čî▒Ypa─Ź tyro alyvuogi┼│ aliejaus 6 v.┼í. Agricola petroni Fior Fior
­čî▒Kietojo surio 50g
­čî▒Citrinos sul─Źi┼│ 1 v.┼í.
­čî▒Anakard┼żi┼│ apie 8-10 vnt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pesto (2)

 

 

 

Visk─ů gaminau gr┼źstuv─Śje. Jeigu norite daug lengviau ir grei─Źiau, gaminkite smulkintuve (S peiliu ar blenderiu). ─îesnak─ů sutryniau su druska ir pipirais iki ko┼í─Śs, tada d─Śjau rie┼íutus ir sutryniau kartu. ─«spaud┼żiau citrinos sul─Źi┼│. ─« mas─Ö dedame bazilikus po truput─» ir triname iki vientisos mas─Śs. Pilame alyvuogi┼│ aliej┼│ ir dedame tarkuot─ů sur─». Viskas! ­čśŹ

­čĹîJeigu norite skystesnio pada┼żo, ─»pilkite daugiau aliejaus.
­čĹîJeigu patinka ma┼żai ─Źesnako naudokite tik 1 skiltel─Ö.
­čĹî Pagamint─ů pada┼ż─ů u┼żdarykite sandariai, ─»d─Śkite ─» ┼íaldytuv─ů ir sunaudokite per savait─ÖÔŁĄ´ŞĆ